fredag 26 december 2008

IQ FISKMÅS ???

Tänk att jag bliiiir apgalen...har försökt såååå länge nu att få hit videosnutten MEN DÄ ÄR JU SÅ MAN KAN BLI HELT URSINNIG när det inte funkar...Till sist lyckas jag få filmsnutten här på sidan av så för husfridens skull får ni hålla till godo m den...MIN IQ ??? njeeee den är nog väääldigt låg...å inte orkar dottern hjälpa mej mer just nu då hon är helt inne i wii MORR MORR !!!

NÅN SOM HAR LUST HJÄLPA EN BLONDIN HIHIHI ;D PÖSS<3

5 kommentarer:

Hagbacken sa...

Kan ju tyvärr inte hjälpa dig, men jag ska genast kolla klippet....ÄLSKAR denna underbara, charmiga och supersöta BJÖRNEN!!!!

Kramizzz

Hagbacken sa...

Måste kolla på you tube ist, för får inte bort musiken i bakgrunden,,utan den är på samtidigt...apropå IQ-befriad.....

Hagbacken sa...

Hmm, klart att det inte går bra då man har andra sidor uppe samtidigt....dags att uppsöka en hjärnskrynklare kanske??? *s*

Ullis/Leva på landet sa...

Han är ju så underbart bra. Hr faktiskt aldrig lagt till en videosnutt på min blogg, men att lägga till länken kan man ju alltid göra, som när man länkar till andra bloggare. Mellan sonen har också ett wii och han tycker att det är jättekul. Han vill dock spela sina spel för det mesta, *s*.

Ha det bra!
Många kramar Ullis

Dicksonska våningen sa...

Jag kändemig också som "IQ fiskmås" när jag skulle lägga in ett klipp från min brors musik här på bloggen. Jag lyckades inte...

På bloggen "In My House" brukar det komma in klipp från YouTube lite då och då - så hon kan nog hjälpa dig :)

Kram Annika