torsdag 13 maj 2010

Sweet 16 ???

Hej käraste bloggisar...hoppas jag har några kvar !? !

Känner att det är dags att berätta varför jag inte syns på bloggen längre. I bland blir livet inte som man tänkt sej. Livet tar nya vändningar, beslut måste fattas, jobbiga beslut som ändå känns alldeles rätt. Beslut som medför en rad förändringar på många plan, jobbiga men ibland absolut nödvändiga.

Älskar zink kommer att gå i graven...Jag har dock planer och tankar på att starta en NY BLOGG, därav min önskan om att få hjälp med nytt namn...Älskar zink känns som att det hör ihop med mitt nuvarande hus, liv, man och i framtiden kommer jag att bo i lägenhet, ensam med mina kära barn, det bästa jag har i livet, mitt livs kärlekar alla tre.Ja ni läste rätt, skilsmässa är det som händer här. På ett vis en kris, en outhärdlig smärta men NU känns livet ljusare. Jag har mina fina barn, underbara vänner, världens bästa familj och jag känner mej stark och att det är RÄTT BESLUT.

Livet kommer bli annorlunda men livet går vidare och öppnar nya vägar och möjligheter. Den stora sorgen NU är att skiljas från huset som man slitit och renoverat under 7 års tid MEN jag är på god väg.
Har köpt en bostadsrätt, måste varit ödet, meningen, då jag till slut stod kvar som spekulant och fick köpa den till utropspris, det billigaste som en lägenhet sålts för i det området.Mitt nya liv kommer att bli på samma gård som allas vår älskade underbara Linda
( som ni säkert vet vid det här laget...Ensam mamma i ett dockhus )En sann vän som jag, trots att vi inte känt varann så länge blivit en av mina närmaste. En vän som man kan prata med om ALLT utan att skämmas, någon som lyssnar och ställer upp. Är omtänksam och orkar bara finnas där. Jag är sååå GLAD att man har lyckan att ha vänner.I lördags var jag hem till en annan helt underbar tjej som ni också känner igen. Hanna från det stora Grå huset. God mat, vin och en galen utekväll...SÅ KUUUUUL !!! Kan bara säja att hon och hennes familj är otroligt goa, vilka söta duktiga barn och deras hem är såå mysigt. Dessutom fick jag äran att kika ner i hennes kommande butik o säjer bara WOOOOOW !!!!!

STOR KRAM TILL ER ALLA OCH HJÄLP MEJ GÄRNA MED NAMN...Utlottning kommer längre fram...Kan avslöja att mitt arbetsnamn är " Sweet 16 " Då min lya har nummer 16...VAD tycker ni om det ??? Dottern skrek rakt ut, sååå dåligt tyckte hon att det var...!? Tja inte vet jag...HJÄLP MEJ !!!

17 kommentarer:

Ensam mamma i ett dockhus sa...

Ne men gummen, vad modigt av dig att gå ut här...å vilka fina ord du skriver om mig (och Hanna) sweet 16 låter lika "crazy" som du, så det passar perfekt :) namnförslget blir värre...har ju så dålig fantasi :(

Har iaf anmält dig till loppisen här på området...och som du vet så ser jag VÄLDIGT mycket fram emot att få dig som granne :)

Hör av mig mer på sms.....

Massor av kramar!!!

Cilla sa...

Tittar in för första gången och blev alldeles piggig när jag läste..
Jag önskar dig all lycka i världen!!
Din blogg kanske skulle heta något med " det bästa i livet "
eller "de underbara"
Tittar gärna in igen ;0)
Kram Cilla

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej Vännen!!
Usch sååå jobbigt du måste ha haft det:(
All lycka nu i framtiden!!! Det fixar du elegant, du verkar vara stark, men det kommer säkert dåliga dagar, men det har vi alla!! Va kul att du fick tag i lägenhet så billigt och bredvid Linda!!! Hoppas verkligen allt ordnar sig nu på bästa sett!!
Namn på blogg.....urk det är ju dööö svårt!!!
Men du kanske skulle ha nåt åt....Ensam är stark......eller vit är singel *S*
måste bara dra ett skämt förslag till, du skriver ju inte vad du heter utan bara K.
Min dåliga och snuskiga humor blir då....
Ensam och K...*S*
Tyvärr dålig på detta men number 16 då? Nä snälla du, kan inte.
Försök nu ha det så bra. Bra du har goa vänner som du kan snacka med i alla fall!
Bamse kram Susanne

Vita små hjärtan sa...

Ja då har du en del framför dig, vad jobbigt vännen!!!
Men varför inte det namnet? Inte alls tokigt tycker jag!
Styrkekram till dig från mig!

Ullis/Leva på landet sa...

Det var mycket som händer i ditt liv nu. Hoppas att det kommer att bli riktigt bra. Du och Linda på samma gård. Då är det väl bäst att de andra passar sig:) Något namn kan jag inte komma på så här, men varför inte det du kommit på själv.

Många stora kramar till dig och lycka till!
Kram Ullis

STENLYCKA sa...

Hej Vännen!
Har inte hunnit titta in till dig på ett tag,jag har saknat dina vackra inlägg och ditt inspirerande hem.
Min tid har inte riktigt räckt till bloggen för jag och min bror håller på att röjer ur vår föräldragård som skall försäljas. Det har varit en jobbig tid med minnen och många saker som föräldrarna har samlat på sig under ett långt liv som nu skall fördelas mellan oss.
Därför har det varit tyst från mig på din blogg men jag hoppas snart kunna skriva lite oftare till dig.
Önskar dig allt gott och tack för rara hälsningar!
Många kramar från Raina

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hmmm... no 16, eller number 16, eller nummer 16...
Säger jag med no 50! ;)

Kram!!!

Karin Krut sa...

Aaah.. en stoor bloggkram! Tänker på dig. Lycka till och ha det så bra.. hm bloggnamn.. Livet i nr 16.. kanske
P&K Karin

Marita sa...

Vad sägs om "mitt nya liv". Det är verkligen jobbigt att lämna ett liv man levt med någon och som man trott skulle vara en evighet...för 26 år sedan lämnade jag min förra man. Det var jobbigt, men det bästa jag har gjort, ja nästan i alla fall. Barnen är det bästa jag har gjort. Det blir en nystart i livet. Ur det brukar det komma en massa bra! Lycka till med ditt nya liv!! Jag tror att det kommer att gå bra för dig då du har en massa fina vänner omkring dig! Dem ska man verkligen vara rädd om!!
kram, Marita

MonaA sa...

Hej! Vad jobbigt för dig med skilsmässa, flytt osv. Men jag är helt säker på att det kommer att bli till det bästa för er alla! Livet är för kort för att gå omkring och må dåligt, och har man orken och styrkan ska man göra något åt det, förändra sitt liv till det bättre!

Jag önskar dig verkligen all lycka för framtiden, och hoppas du kommer att trivas bra i din nya lägenhet! Ska ni sälja huset, eller ska din man bo kvar där?

Vad gäller namn till ny blogg så måste jag säga att jag har så himla dålig fantasi! Men något med no 16 i är väl inte helt fel!?

Kram!
Mona

Dicksonska våningen sa...

Det finns inget dåligt som inte för något gott med sig! Fortsätt att se framåt så kommer du tillslut dit du vill vara. Ibland blir det inte som man trodde...

Jag gillar Sweet 16, det är lätt att komma ihåg. Vad heter gatan? kanske något med gatunamnet i? (Så gjorde jag). Jag bodde på Dicksonsgatan och i en våning - så det blev dicksonska våningen.

Lycka till med allt!
Kram Annika

Linda sa...

Så svårt och smärtsamt! Jag hoppas att flytt och allt som kommer ska gå bra. Stor kram!

Lantliv på Rosentorpet sa...

Hej!
En skilsmässa är alltid jobbig,vem av parterna det än är som tar beslutet..Lycka till i nummer 16 med din och barnens framtid.
Lucky number sixteen?

Sari

A House With A View sa...

Första gången här! Vad fint skrivet och jag förstår att du befinner dig i ett vägskäl... Tips på bloggnamn...hm.. Kanske "Look upon". Nya skeeenden i livet medför nya "betraktelser", det är så jag tänker...

Många kramizar till dig!

Kramiz aka

Vit Poesi sa...

För det första så tycker jag att sweet 16 är en tokbra namn!
Skönt för dig att du har dina goa vänner, behövs i kristider och annars också såklart. När jag skilde mig -99 från de stora barnens pappa så var det också en väldigt jobbig tid, men det blir ljusare och jag fick en andra chans. Jag träffade min goa man som är mannen i mitt liv. Vi har hållt i hop i 10 år nu och har 3 gemensamma barn. Nu är jag verkligen lycklig!
Lycka till kära du!
Kramar Malin

Vackra Magnolia sa...

Åhh vad härligt det är när man hittar nya mysiga bloggar =) Hit kommer jag absolut igen och du har nu en ny följare =) Hoppas att du ha en underbar söndag Kram Tina

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com