torsdag 13 maj 2010

Sweet 16 ???

Hej käraste bloggisar...hoppas jag har några kvar !? !

Känner att det är dags att berätta varför jag inte syns på bloggen längre. I bland blir livet inte som man tänkt sej. Livet tar nya vändningar, beslut måste fattas, jobbiga beslut som ändå känns alldeles rätt. Beslut som medför en rad förändringar på många plan, jobbiga men ibland absolut nödvändiga.

Älskar zink kommer att gå i graven...Jag har dock planer och tankar på att starta en NY BLOGG, därav min önskan om att få hjälp med nytt namn...Älskar zink känns som att det hör ihop med mitt nuvarande hus, liv, man och i framtiden kommer jag att bo i lägenhet, ensam med mina kära barn, det bästa jag har i livet, mitt livs kärlekar alla tre.



Ja ni läste rätt, skilsmässa är det som händer här. På ett vis en kris, en outhärdlig smärta men NU känns livet ljusare. Jag har mina fina barn, underbara vänner, världens bästa familj och jag känner mej stark och att det är RÄTT BESLUT.

Livet kommer bli annorlunda men livet går vidare och öppnar nya vägar och möjligheter. Den stora sorgen NU är att skiljas från huset som man slitit och renoverat under 7 års tid MEN jag är på god väg.
Har köpt en bostadsrätt, måste varit ödet, meningen, då jag till slut stod kvar som spekulant och fick köpa den till utropspris, det billigaste som en lägenhet sålts för i det området.



Mitt nya liv kommer att bli på samma gård som allas vår älskade underbara Linda
( som ni säkert vet vid det här laget...Ensam mamma i ett dockhus )En sann vän som jag, trots att vi inte känt varann så länge blivit en av mina närmaste. En vän som man kan prata med om ALLT utan att skämmas, någon som lyssnar och ställer upp. Är omtänksam och orkar bara finnas där. Jag är sååå GLAD att man har lyckan att ha vänner.



I lördags var jag hem till en annan helt underbar tjej som ni också känner igen. Hanna från det stora Grå huset. God mat, vin och en galen utekväll...SÅ KUUUUUL !!! Kan bara säja att hon och hennes familj är otroligt goa, vilka söta duktiga barn och deras hem är såå mysigt. Dessutom fick jag äran att kika ner i hennes kommande butik o säjer bara WOOOOOW !!!!!

STOR KRAM TILL ER ALLA OCH HJÄLP MEJ GÄRNA MED NAMN...Utlottning kommer längre fram...Kan avslöja att mitt arbetsnamn är " Sweet 16 " Då min lya har nummer 16...VAD tycker ni om det ??? Dottern skrek rakt ut, sååå dåligt tyckte hon att det var...!? Tja inte vet jag...HJÄLP MEJ !!!

tisdag 4 maj 2010

Tradera mera

Hej raringar...
...förlåt min dåliga uppdatering men det är kaos i mitt liv just nu, både på gott och ont...Vilar från bloggen ett tag...
Det blev ju inte så många förslag på namn till min eventuella nystart så jag avvaktar med det ett tag. Dock kommer jag såklart att hålla mitt löfte om en hemlig present till bästa namnförslaget...Fast jag har ett eget namn som kanske kanske kan passa...Men d är en del saker som måste falla på plats först.
Får jag inget fyndigare förslag så kommer det att bli en UTLOTTNING i framtiden i stället så HA TÅLAMOD !!! Alltså så har ni fortfarande chansen att hjälpa mej med min nystart...Bring it on ;D

Kan avslöja att det bästa namnpåhittet hittills kommer från en av mina goda vänners svägerska ( hänger ni med ? ) o detta var:

MY CREAMY WORLD

Ha det så gott allihopa och kika gärna in på Tradera där jag har några auktioner ute just nu...Bland annat dessa :


Tjusig "ask" från Lisbeth Dahl...Nytillverkad i fattigmanssilver.


En riktigt shabby gammal lampa i vit shabby plåt och vitt porslin, industri-look.


2 st antika böcker med svenska kyrkans predikningar, upplaga 1 och 2. Dessa är från 1800-talet.

Religiös tavla.

3 st kryddburkar i vitt porslin och turkos text.

Köpa och sälja det är mitt motto det...så alltså...Tradera mera ;D OCH lycka till OM någon hittar nåt intressant !

KRAM /K